A kocsi kb. másfél évet állt a megvétel után. :( Persze ez nem azt jelenti, hogy nem történt semmi! Ugyebár megtörtént a motor felújítása, és közbena a külső tartozékok nagy részét is beszereztem, ami az esztétikai oldalát illeti..

Emellett időközben megkezdődött a kasztnielemek begyűjtése is. A legtöbb szerencsére Lengyelországban került beszerzésre, ennek előnye, hogy gyári elemek! Mikor megvolt minden elem, elszállítottuk Ferkóhoz a kocsit, és apránként a kasztnielemeket. Ez nem mindig volt egyszerű, mert volt két egybe oldalfalam, amit Kg Apukájának Polskijával sikerült elszállítani.  Kg természetesen nem tudta megállni, hogy ne rakja folyamatosan keresztbe az autót, így mire odaértünk a lakatoshoz, addigra az egyik oldalfalat már csak egy madzag tartotta és kilógott jobbra kb. 40 centit. :D A segítségért itt Kgnak és Apukájának jár a köszönet! A kocsiszállításban pedig köszönöm a segítséget Sanyinak, Gyének és Lacinak!

Címkék: kisautó

A bejegyzés trackback címe:

https://csajoska.blog.hu/api/trackback/id/tr401238924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása