Nos, megjártuk tegnap a nagy utat! Nünü hazaérkezett wellnes útjáról! És gyönyörűbb, mint valaha! Szerintem Ő sem gondolta volna, hogy ennyire meg tud szépülni! :)

Először is nagy köszönet Piszmoginak a segítségért, Somának és Áginak, hogy elkísértek! Abadi Attilának az utánfutó kölcsönzést! És persze, azoknak is, akik végül nem voltak ott, de felajánlották segítségüket, és számíthattam rájuk! Hubó, Pocok, és Nyuszy is bevállalta volna, ha nincs más! Piszmoginak külön köszönjük, hogy éberen tartott minket, és megnevettetett minket az úton! Különböző teóriákat hallhattunk tőle, de a leghasznosabb az volt, hogy a szotyizás dolgoztatja az agyat! :D:D:D Tehát ezúton ajánljuk minden olyan sofőrnek, aki több órás vezetés után elálmosodott, hogy dobja el a különböző egészségtelen energiaitalokat, és szotyizzon!!! :D

A színe gyönyörűséges! Olyan, mint amilyenről álmodtam! Laceeee szép munkát végzett, és NAGYON KÖSZÖNÖK NEKI MINDENT!!! :)

Néhány hibára felhívta a figyelmem, amelyet szomorúan fogadtam! Például a sárvédő belső peremén ott maradtak a díszléc lyukai, amit be kell pöttyözni, ezenkívül a doblemezen belül kéne még egy kicsit hegeszteni is, mert van egy pont, ahol nem nagyon lett összevarrva. :( És hát elmaradt az alapozása a kocsi aljának, mert elég sok helyen úgy találta, hogy még rozsdás...pedig mennyit baszakodtam vele...:s Most már csak az a baj, hogy nem lehet az oldalára fektetni a kocsit! :D Így nehezebb dolgom lesz. És a legrosszabb hír, hogy a beltérben a doblemezeknél nem vállalt garanciát a fényezésre, mert elég neccesen lettek lakatolva az illesztéseknél...lehetséges, hogy egy év múlva el kezd hólyagosodni...Ezen kibuktam! Nagyon sok pénzt hagytam ott a lakatosnál... hát már egyik sem megbízható??? Még akkor sem, ha megvan fizetve???:( Losi, Gyula! Nagyon koppintsatok a körmére Ferkónak, és tartsátok nyitva a szemeteket!

Sajnos képekkel nem tudok szolgálni, mert sötétben nem lett volna érdemes fotózgatni. De igyekszem minél hamarabb olyan képeket készíteni, amik minél inkább visszaadják a kocsi színét! De természetesen élőben bárki megtekintheti, csak szóljon! :)

Címkék: kisautó

A bejegyzés trackback címe:

https://csajoska.blog.hu/api/trackback/id/tr812312546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S. Balázs háztartásbeli 2010.09.21. 22:54:26

Valóban csinos a színe! Meg a 60 wattos izzó mellett is látszott!
Remélem egyszer nekünk is lesz ilyen csini kifényezett kasztnink!
Kicsi hiba nem hiba! Tapaszd be sárral! :):):)

Dömi 2010.09.22. 09:17:55

Piszmogi mindig is nagy spíííler volt elméletekben:)

And tömités is:)

csajoska1982 2010.09.22. 16:33:45

@S. Balázs háztartásbeli:
jó ötlet! Segítesz majd megfelelő sarat kikeverni?

@Dömi:
Azzal is szívattuk természetesen!!! :D
süti beállítások módosítása